Novosti

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend - 10 % popusta na novu kolekciju!

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend - 10 % popusta na novu kolekciju!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje u novoj kolekciji u trenutnoj sezoni donio nam portugalski brand AMBITIOUS. Utemeljen na kvaliteti i spoju tradicionalne i inovativne izrade, Amibitious je muški brand koji ima za cilj razviti novi pristup muškoj obući i modi uz slogan ''Be Ambitious – Budite ambiciozni!''

S velikom pažnjom na detalje, ažurirane trendove hibridnim i neočekivanim modelima, te pomicanjem granica i stvaranjem jedinstvenog dizajna i udobnosti, inspirisana je nova Ambitious kolekcija za jesen/zimu 2019.

Pozivamo vas da ovaj vikend prošetate s nama i istražite novu Ambitious kolekciju u našim pojedinim Planika, Pia Lank i Salamander prodavnicama uz popust od – 10 % na novu kolekciju Ambitious-a, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo čeka na našim policama.

Za sve one koji neće biti u prilici posjetiti neku od naših prodavnica obezbjedili smo i popust od – 10 % na online kupovinu Ambitious-a modela koji ćete moći ostvariti uz jedinstveni kod BE AMBITIOUS.

Popust vrijedi na kartično, gotovinsko i plaćanje na rate.

Vezani artikli

Posljednje novosti

loading ...