Novosti

Velika nagradna igra: Osvoji Mexx e-bike

Velika nagradna igra: Osvoji Mexx e-bike

Uvijek šaramantan i ekološki prihvatljiv, u toplim mjesecima ispred nas biciklo je mnogima nezamijenjivo prijevozno sredstvo, ali i prilika za rekreaciju. Inspirisani ulicama Amsterdama i u cilju podizanja svijesti o zaštiti životne sredine ovu sezonu dva naša vjerna kupca odlučili smo nagraditi prvim brendiranim električnim biciklom u vrijednosti od 1.000,00 KM.

Kako učestvovati?

1. Kupi bilo koji par iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2021 i posjeti sljedeći link https://planika.ba/mexxnagradnaigra

2. Registruj se za učešće u nagradnoj igri na način da ispuniš svoje lične podatke, broj računa, šifru modela i prodavnicu u kojoj si izvršio/la kupovinu

3. Nagradna igra traje od 15.05. do 15.06.2021. u svim Planika, Pia Lank, Salamander & Ecco prodavnicama na području Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Sprske

4. Do kraja nagradne igre sačuvaj reklamni letak i fiskalni račun koji ćeš dobiti uz kupovinu, a detaljne informacije o nagradnoj igri, pravilima i uslovima učešća pronađi na sljedećem linkovima:

Pravila nagradne igre za FBiH

Pravila nagradne igre za RS

Izvlačenje sretnih dobitnika za učesnike koji obave kupovinu u prodavnicama na području RS-a održat će se 16.06.2021. u prodavnici Salamander, Bulevar Srpske vojske br.8 – Tržni centar Delta Planet, Banja Luka; odnosno za učesnike koji obave kupovinu na području FBiH 18.06.2021. u prodavnici Pia Lank II, Vrbanja 1 – Sarajevo City Centar, Sarajevo.

Na kraju ne preostaje vam ništa nego pričekati izvlačenje, imati malo sreće i možda se baš vi odvezete odabranim najboljim električnim biciklom godine! Uz to, ne propustite priliku posjetiti naše trgovine i istražiti novitete iz kolekcije proljeće/ljeto 2021 u potpisu omiljenih svjetski poznatih brendova.

 

Posljednje novosti

loading ...