Opći uvjeti prodaje

Sadržaj Internet stranice Planika.ba je vlasništvo kompanije Planika flex d.o.o., Hajrudina Šabanije 39, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Upotrebom Internet stranice Planika.ba korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Planika flex d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Planika.ba.

Planika flex d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na internet stranici Planika.ba bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

Planika flex d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Planika.ba i njenog sadržaja.

Planika flex d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Planika flex d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici Planika.ba, s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično, ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na svom monitoru.

Posjetioci Internet stranice Planika.ba sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole Planika Flex d.o.o. je zabranjena.

U Internet trgovini Planika.ba možete se jednostavno prijaviti kao registrirani korisnik. Sadržaj Internet trgovine je dostupan i anonimnim ne registriranim korisnicima (gostima). Registrirani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svjestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati. Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu Planika.ba.

Krajnji potrošač u Internet trgovini Planika.ba je isključivo registrirani korisnik koji kupuje proizvode.

Novosti

NEZAOBILAZNI GORE-TEX MODELI

Otkrijte svoju novu najbolju kombinaciju za zimske dane po kiši i snijegu, te druženja i šetnje p...

Više

CHELSEA ČIZME JESEN/ZIMA 2018/19

Šta definiše ovaj popularni model?

Više

6 SAVRŠENIH MODELA BAJKERSKIH ČIZAMA ZA JESEN

Možete ih voljeti ili ne, ali one su apsolutni hit sezone!

Više
Mobilna verzija