EXOSTRIKE REVOLUCIJA

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-10-02 Broj pregleda: 2418 Komentar: 0

Ecco dani u SCC: Družili smo se, kupovali i zabavljali!

U okviru Ecco dana, 29. i 30. septembra održali smo EXOSTRIKE REVOLUCIJU u Sarajevo City Centru gdje smo promovisali novu ECCO kolekciju jesen/zima 2018-2019 te predstavili nekoliko visoko inovativnih, a istovremeno trendseterski naklonjenjih modela.

ECCO je globalni lider u proizvodnji obuće i galanterije vrhunskog kvaliteta već više od 50 godina koji u potpunosti kontroliše sve segmente proizvodnje, te koristi visoko sofisticirane inovativne tehnologije. ECCO obuća predstavlja punu podršku za stopala sa poboljšanom amortizacijom, te garantuje maksimalan komfor.

Između različitih inovacija koje su posjetitelji imali prilike vidjeti vrijedi izdvojiti SHINEBRIGHT  kožu sa svjetlucajućim kristalima i DYNEEMA materijal koji je 15 puta jači od čelika, a istovremeno je znatno lakši i pluta na vodi.

Istaknuli smo i najnovije modele ST.1 i EXOSTRIKE, koji su apsolutni hit ove godine. Dok ST.1 nudi odličnu kombinaciju sportskog dizajna sa urbanim karakteristikama, EXOSTRIKE donosi idealan mix outdoor gležnjače i street lifestyle obuće.

Posjetiocima smo omogućili učešće u ''Do It Yourself'' radionicama i u različitim nagradnim igrama, te smo obezbjedili brojne poklone i popust na kupovinu. Najmlađi su se imali prilike zabaviti uz animatore, bojanke i face painting, a DJ i ECCO extreme performance su dodatno zagrijali atmosferu. 

ECCO obuću iz nove kolekcije možete pronaći u velikom broju Planika i Peko trgovina širom BiH, te u monobrand ECCO trgovinu u BBI Centru.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Idealne patike za prelazno razdoblje

Koju obuću odabrati za nepredvidive, predproljetne, vremenske prilike?
Odgovor je: fashion...

Više

Njega i pravilno održavanje obuće tokom zime.

Linija Ecco proizvoda za održavanje obuće napravljena je na vodenoj bazi bez aerosoli i sličnih z...

Više

CAPRICE BLUE GRIP TEHNOLOGIJA

CAPRICE BLUE GRIP tehnologija omogućava modelima otpornost na klizanje čak i na glatkim površinama.

...
Više
Mobilna verzija