Poznati austrijski brend HÖGL u Pia Lank prodavnici!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-04-06 Broj pregleda: 1464 Komentar: 0

Pia Lank trgovine kao dio Planika Flex grupacije je u srijedu 04.04.2018 godine zvanično otvorila koncept Shop in Shopa ekskluzivnog austrijskog brenda Högl.

 

Događaju je prisustvovao i veliki broj zvanica, kao i austrijski predstavnici brenda Högl.

„Mi smo vrlo sretni što smo uspjeli pronaći pravu kompaniju za saradnju na bosansko-hercegovačkom tržištu. S obzirom da su i Planika i Högl porodične i tradicionalne kompanije, ne sumnjamo da će saradnja biti vrlo uspješna i u budućnosti“, rekao je gospodin Harald Winzer, CSO Högl kompanije.

 

 

Posjetiocima se obratio i direktor Planike Elvir Hurić: „Smatramo da većina ljudi dobro poznaje Planiku, ali bi svakako istakao da smo ponosni što smo uspjeli dovesti evropske brendove i predstaviti ih našim sugrađanima. Kratko bi dodao da je brend Högl prisutan u našim prodavnicama preko dvije godine, kao shop in shop koncept u dvije prodavnice u Sarajevu, te u jednoj prodavnici u Tuzli .“

 

 

Posjetioci su imali priliku saznati novitete za sezonu proljeće/ljeto2018 te upoznati se sa svim karakteristikama ekskluzivne linije obuće Högl.
„U sezoni proljeće/ljeto 2018 vodimo modno osvještene dame na tropski put koji uključuje cvjetne printove, jarke boje i raskošne materijale. Högl je dobro poznat po udobnosti svojih modela i visokim standardima kvalitete“ rekao je direktor prodaje Bernd Grillitsch.

 


Pored noviteta koji su predstavljeni, kompanija Högl je poznata po svojoj dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom SWAROVSKI, pa tako mnoge modele ovog ekskluzivnog brenda krase kristali visoko kvalitetne izrade.

 


Ono što je sasvim sigurno jeste da će i ove godine dame svih generacija moći uživati u bogatoj ponudi Pia Lank trgovine.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

CHELSEA ČIZME JESEN/ZIMA 2018/19

Šta definiše ovaj popularni model?

Više

6 SAVRŠENIH MODELA BAJKERSKIH ČIZAMA ZA JESEN

Možete ih voljeti ili ne, ali one su apsolutni hit sezone!

Više

SBERBANK VISA -10% POPUST

PLAĆAJ SBERBANK VISA CASH CARD karticom i ostvari popust!

Više
Mobilna verzija