Tamaris Heart & Sole kolekcija!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2018-04-25 Broj pregleda: 2898 Komentar: 0

Šta je ustvari tajna perfetknih visokih potpetica? Tamaris je pronašao odgovor na to! 

Sam dizajn uloška je razvijen sa grupom medicinskih sručnjaka-ortopeda. Patentovana tehnologija koja će koja će Vašem stopalu pružiti neophodnu potporu pri nošenju visokih potpetica. Koncept je jednostavan i genijalan. To je 3 - 2 - 1 - <3! Dizajn se sastoji od tri dijela uloška kako bi podržala sve zone pod pritiskom. Dva fleksibilna uloška koja ublažavaju pritisak su u kombinaciji sa usklađenom unutrašnjosti za perfektan komfort.

Efekat ovakvog uloška se osjeti pri samom probanju cipele, te se u prvi momenat može učiniti malo neobično, međutim nakon samo par koraka bit ćete oduševljeni komfortom koji pruža ova tehnologija.

Pravu magiju ćete doživjeti kada nakon nošenja visokih potpetica, nećete osjetiti bol ili pritisak. Ublažavanje bola na ključnim tačkama pritiska je ono što zaista čini ovu kolekciju Tamaris jedinstvenom i privlačnom. Naravno i dizajneri su se pobrinuli da ova kolekcija odiše zenstvenošću, pa tako ovoga ljeta možete uživati u salonkama i sandalama u puderastim, crvenim i metalik nijansama.

Tagovi:

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

CHELSEA ČIZME JESEN/ZIMA 2018/19

Šta definiše ovaj popularni model?

Više

6 SAVRŠENIH MODELA BAJKERSKIH ČIZAMA ZA JESEN

Možete ih voljeti ili ne, ali one su apsolutni hit sezone!

Više

SBERBANK VISA -10% POPUST

PLAĆAJ SBERBANK VISA CASH CARD karticom i ostvari popust!

Više
Mobilna verzija