Najpoželjniji poslodavac - Top 100!

Autor: nejra.pasovic Objavljeno u: ROOT Datum: 2018-05-09 Broj pregleda: 2563 Komentar: 0

Projektom Najpoželjniji poslodavac žele se promovirati pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima u BiH kako bi se kompanije dodatno motivirale da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima, te da ponude odlične uvjete za rad, razvoj i edukaciju.

U utrci za talente, reputacija jedne kompanije je ključni faktor u privlačenju i zadržavanju uposlenika. Na osnovu više od 15.000 glasova svake godine TOP 100 kompanija dobije priznanje Najpoželjniji poslodavac u BiH.

Tako je i firma Planika Flex d.o.o. ove godine kandidovana u TOP 100 kompanija za utrku za Najpoželjnijeg poslodavca u BiH.

Planika Flex, sa svojom tradicijom dugom preko 70 godina, svakodnevno radi na unapređenju osluškivanja tržišta i omogućavanju sve kvalitetnije ponude za svoje vjerne kupce. U ponudi ima širok asortiman domaćih, evropskih i svjetskih renomiranih proizvođača muške, ženske, dječije i specijalne obuće.

Konstantnim istraživanjem tržišta rada i ispitivanjem javnog mnijenja o atraktivnosti poslodavaca, slijedi se krajnji cilj – a to je utjecati na bh. kompanije da postanu najbolje mjesto za rad u zemlji.

Jedna od krune, za kvalitet i uspjeh izgrađenosti brenda Planika Flex firme, je i certifikat „Best Buy Award“ u kategoriji najbolji omjer cijene i kvalitete, kao i „Qudal“ za superiorni kvalitet u odnosu na konkurenciju.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

CHELSEA ČIZME JESEN/ZIMA 2018/19

Šta definiše ovaj popularni model?

Više

6 SAVRŠENIH MODELA BAJKERSKIH ČIZAMA ZA JESEN

Možete ih voljeti ili ne, ali one su apsolutni hit sezone!

Više

SBERBANK VISA -10% POPUST

PLAĆAJ SBERBANK VISA CASH CARD karticom i ostvari popust!

Više
Mobilna verzija