ALDO stiže u grad: Posljedne modne trendove uskoro potražite u Planika trgovinama

ALDO stiže u grad: Posljedne modne trendove uskoro potražite u Planika trgovinama

01.09.2021.

Na veliko oduševljenje svih ljubiteljica mode, ALDO asortiman od sada će biti dostupnan i udaljen na samo par koraka. Najpoželjnije cipele, torbe i modne dodatke od sezone jesen/zima 2021 konačno ćete biti u prilici pronaći u prodavnicama Planika Flex grupacije u Sarajevu, Banja Luci, Zenici i Mostaru, ali i na online shopu www.planika.ba. 

BREND ČIJE CIPELE I TORBE OBOŽAVAMO
Modni brend ALDO danas je jedno od najpopularnijih imena na modnoj sceni kada je riječ o modnim dodacima. Svaka ALDO kolekcija usmjerena je na kreiranje savršenih modela cipela, torbi i drugih modnih dodataka koji ne samo da prate, već stvaraju nove trendove i pružaju nam sve što možemo poželjeti.

Kompaniju ALDO osnovao je Aldo Bensadoun 1972. godine u Montrealu, u Kanadi i ubrzo je postala jedan od svjetskih lidera u oblasti proizvodnje modnih cipela i aksesoara. ALDO trenutno broji preko 1200 prodavnica na području Kanade, Sjedinjenih Država i Engleske, te posluje u 35 zemalja širom Europe i Azije.

Iza svakog modela ALDO cipela i modnih dodataka nalaze se ljubav, integritet i poštovanje prema onima koji ih stvaraju i prema onima koji ih nose. Među njihovim obožavateljicama nalaze se baš svi – od hollywoodskih zvijezda i modnih trendseterica do hiljade njegovih obožavateljica širom svijeta.

ALDO je više od običnog brenda – ALDO je način života, on nas definiše. Iako se kompanija nevjerovatnom brzinom razvija, nikad ne odustaje od svoje vizije savršenstva – vizija ALDA je da svojim potrošačima kroz proizvode i uslugu koje nudi pruži osećaj zadovoljstva, te ih učini srećnim.

Ne propustite priliku da u narednom periodu posjetite Planika prodavnice ili online shop www.planika.ba, te osjetite djelić ljubavi i strasti za cipelama i modom u svakom njenom obliku uz pažljivo odabranu novu Aldo kolekciju jesen/zima 2021, te ugodni i inspirativni doživljaj kupovine.

01.09.2021.

loading ...