Novosti

PLANIKA CLUB KARTICA: Uštedite pri kupovini u našim prodavnicama i do 30%

PLANIKA CLUB KARTICA: Uštedite pri kupovini u našim prodavnicama i do 30%

Registruj se i postani član kluba

Planika Club kartica je program boniteta i pogodnosti prilikom kupovine. Program pogodnosti podrazumijeva da imaoc kartice, prilikom kupovine, prikuplja bodove i time ostvaruje pravo na realizacuju boniteta u toku obračunskog perioda.

 

Nova bodovna skala koja važi od 01.04.2022. godine.

Pristupnicu za izdavanje kartice i pristupu programu lojalnosti možete ispuniti na svakom od prodajnih mjesta Planika, Peko, Pia Lank, Salamander, Ecco Shop i Ecco Prime, ili se jednostavno  registrujete na portalu www.planika.ba. Prilikom kupovine, pokažite prodavaču svoju karticu, a prilikom online kupovine, ukoliko ste korisnik Planika Club programa lojalnosti, bodovi će vam biti automatski dodjeljeni.

Ostvarujući definisane pragove sakupljanja bodova, korisnici Planika Club kartice ostvaraju pravo na definisane popuste. Obračunski period traje godinu dana od dana aktivacije, a nakon isteka obračunskog perioda, svi neiskorišteni bodovi se poništavaju. Korisnici koji pređu definisani prag ostvaruju pravo na popust, u skladu sa definisanom skalom.

  • Vrijednost jednog boda iznosi 1 KM
  • Bodovi se mogu sakupljati isključivo prilikom gotovinskog i kartičnog plaćanja
  • Svi korisinici koji u jednom obračunskom periodu pređu određeni prag ostvaruju pravo na popust u skladu sa definisanom skalom
  • Maksimalan iznos popusta ne može biti veći od 500,00 KM
  • Ostvareni popust po osnovu Planika Club programa lojalnosti se ne može kombinovati sa drugim vrstama sniženja, popusta i akcija. Ostvareni Planika Club bonitetni popust je moguće koristiti na proizvode koji su na popustu isključivo na način da se trenutno važeći procenat popusta poništi
  • Sakupljanje bodova i realizovanje ostvarenog popusta nije moguće putem kupovine na kredit

Ukoliko još niste postali vlasnik Planika Club kartice, zatražite svoju karticu i ostvarite velike uštede kupujući u našim prodavnicama, ali i vrijedne nagrade učestvujući u nagradnim igrama koje periodično organizujemo za korisnike Planika kartice lojalnosti.

Više informacija potražite na www.planika.ba

 

 

Posljednje novosti

loading ...