Novosti

PLANIKA CLUB KARTICA: Uštedite pri kupovini u našim prodavnicama i do 35%

PLANIKA CLUB KARTICA: Uštedite pri kupovini u našim prodavnicama i do 35%

Registruj se i postani član kluba

Planika Club kartica je program boniteta i pogodnosti prilikom kupovine. Program pogodnosti podrazumijeva da imaoc kartice, prilikom kupovine, prikuplja bodove i time ostvaruje pravo na realizacuju boniteta u toku obračunskog perioda.

Pristupnicu za izdavanje kartice i pristupu programu lojalnosti možete ispuniti na svakom od prodajnih mjesta Planika, Peko, Pia Lank, Salamander, Ecco Shop i Ecco Prime, ili se jednostavno  registrujete na portalu planikaclub.ba. Prilikom kupovine, pokažite prodavaču svoju karticu, a prilikom online kupovine upišite broj kartice u predviđeno polje.

Ostvarujući definisane pragove sakupljanja bodova, korisnici Planika Club kartice ostvaraju pravo na definisane popuste. Obračunski period traje godinu dana, a nakon isteka obračunskog perioda, svi neiskorišteni bodovi se poništavaju. Korisnici koji pređu definisani prag ostvaruju pravo na popust, u skladu sa definisanom skalom.

  • Vrijednost jednog boda iznosi 1 KM
  • Bodovi se mogu sakupljati isključivo prilikom gotovinskog i kartičnog plaćanja
  • Svi korisinici koji u jednom obračunskom periodu pređu određeni prag ostvaruju pravo na popust u skladu sa definisanom skalom
  • Maksimalan iznos popusta ne može biti veći od 500,00 KM
  • Ostvareni popust se ne može realizovati na robu koja je snižena

Ukoliko još niste postali vlasnik Planika Club kartice, zatražite svoju karticu i ostvarite velike uštede kupujući u našim prodavnicama, ali i vrijedne nagrade učestvujući u nagradnim igrama koje periodično organizujemo za korisnike Planika kartice lojalnosti.

Više informacija potražite na http://planikaclub.ba/

 

 

Posljednje novosti

loading ...