Ara High Soft: Ni ove jeseni ne pristajemo na kompromise!

Ara High Soft: Ni ove jeseni ne pristajemo na kompromise!

20.09.2019.

Nestrpljivo se veselite shoppingu i novim kombinacijama za nova godišnja doba? Pronašli smo ključne modele za jesen koji nam ove sezone pristižu iz Are.

Nova kolekcija Ara High Soft kombinacija je modernog i udobnog uz zanimljive i vječne uzorke, te uključuje estetski dizajniranu obuću koja se prilagođava vašem obliku stopala, a odlikuje je ultra fleksibilni đon sa integrisanim mekanim pjenastim uloškom u području savijanja stopala.

U novoj kolekciji jesen/zima 2019 pronaći ćete kombinaciju klasične tehnologie izrade obuće u zadnjem dijelu i nove tehnologije šivanja obuće u prednjem dijelu, što doprinosi lakom hodu. Svaka cipela udobna je i lagana baš poput patike, a kolekcija cipela na petu u korak je sa posljednjim modnim trendovima, gdje je glavna inspiracija udobnost.

Uzorci su i dalje pristuni, pa su tako u novoj kolekciji prisutne zagasite jesenske nijanse savršene za romantičarke, animal print za odvažne i visoke potpetice koje i najjednostavniju odjevnu kombinaciju čine elegantnom, te nezaobilazni klasični modeli koji su se uvijek do sada pokazali pravim i sigurnim izborom za svaku prigodu.

Usudite se poigrati novim modelima i bojama, te zavladajte na jesenskom podiju uz savršenu udobnost i lagan korak novih Ara High Soft modela koje možete pronaći u našim Planika, Pia Lank i Salamander maloprodajnim objektima.

20.09.2019.

loading ...