Baby plava kao najpoželjnija nijansa sezone

Baby plava kao najpoželjnija nijansa sezone

22.04.2021.

Između jarkih nijansi i neutralne palete smjestila se samozatajna plava boja. Istovremeno nenametljiva i upečatljiva, klasična i moderna, plava boja je trend sezone kojem nećete moći odoljeti.

Proljetni trendovi i prve proljetne kolekcije istaknuli su novu paletu boja koja je donijela razigranost jarkih i pastelnih boja. Nakon jeseni i zime kojima su vladale raskošne bordo nijanse i boje dragog kamenja, početak proljetne sezone vraća nas njezinoj prepoznatljivoj prozračnosti. I dok su se neki jednostavni basic komadi i proljetni klasici zadržali unutar neutralnih tonova, druge komade proljetna paleta transformirala je u svestrane i nosive statement komade za novu sezonu. Ulična modna pista istaknula je još jednu boju koja će zasigurno obilježiti nadolazeće proljetne dane.

BABY PLAVA JE “IT” BOJA ZA NOVU SEZONU

Od nježnih pastelnih tonova preko raskošne pariško plave do dubokih tamnoplavih nijansi, plava boja je savršeni dodatak svakoj garderobi. Iako plava boja svoju popularnost zadržava iz sezone u sezone u omiljenim modernim klasicima cipela, proljetne kolekcije naglasak su stavile na najnježnije nijanse plave i baby plavu istaknule kao novu omiljenu pastelnu nijansu i jedan od najpopularnijih trendova za nadolazeću sezonu.

Nakon pastelne pink nijanse i nježne boje lavande, baby plava je nova pastelna nijansa koja će nas osvojiti u nadolazećoj sezoni. Od klasika sezone poput mokasina i sling-back sandala do modnih patika kao najsvestranijih, baby plava je trend koji neće moći, ni htjeti izbjeći.

Vezani artikli

22.04.2021.

loading ...