Be my Valentine - Kako kombinovati crvene cipele?

Be my Valentine - Kako kombinovati crvene cipele?

14.02.2020.

Crvena boja je boja ljubavi, strasti i energije. Svaka žena koja prati trendove u svom ormaru bi trebala posjedovati barem jedan par crvenih ženskih cipela. Međutim, za mnoge crvene cipele predstavljaju problem, šta na njih obući? U nastavku donosimo 6 ideja kako kombinovati crvene cipele s odjećom.

Bijeli outfit
Kombinacija bijele boje s crvenom nikada neće razočarati, pa možete bez brige vaše crvene štikle obući na bijelu haljinu ili bijele hlače. Izgledati ćete mladi i puni energije. Ako ste mišljenja da je crvena boja ipak prejaka za vas, odaberite tamno crvenu ili bordo.

Crni outfit
Kad odlučimo nositi isključivo crnu boju moramo paziti da ne izgledamo previše dosadni i jednobojni. Zato samo hrabro i uz crnu odjeću kombinujte crvene čizme ili patike. Kombinacija je uvijek odlična.

Crvene cipele i plavu odjeća
Nisu samo crna i bijela odlične boje za kombinirati sa crvenom obućom, i plava zna bit super odabir, pogotovo ako cipele obujete na jeans ili jednostavnu haljinu plave boje.

Crvene cipele & uzorci
Mnogi izbjegavaju mješanje boja, pogotovo s dizajnom koji sadrži puno raznobojnih uzoraka. Kod tih kombinacija jednostavno pazite da u uzorku odjeće dominira crvena boja ili je na nekim djelovima nijansa crvene jednaka boji cipela. Tako će i najteže odabrani outfit imati smisla.

Crvene cipele na traperice i bijelu košulju
Ovaj outfit je klasičan i nikada ne izlazi iz mode. Crvene cipele na jeans plave traperice i bijelu košulju će vas napraviti jednostavno elegantnima. Zamislite crvene poviše štikle i lepršavu ali elegantnu bijelu košulju. Pazite samo da su traperice uske i ne prelaze preko obuće.

Crno bijeli outfit
Kako crna i bijela boja izgledaju odlično skupa s crvenim cipelama, tako i kombinacija svih boja izgleda fantastično. Slično kao i kod crnog outfita, crvenim parom obuće ćete razbiti crno bijelu monotoniju i biti ćete zapaženije.

Vezani artikli

14.02.2020.

loading ...