Bijele patike u kojima ćemo zakoračiti u proljeće

Bijele patike u kojima ćemo zakoračiti u proljeće

09.04.2020.

Baš kao svaki novi početak, početak proljetne sezone u modnom svijetu i našim ormarima označio je vrijeme za promjenu i transformaciju. Uz uzbudljive modne trendove i prve it modele sezone, s prvim danima proljeća u naše svakodnevne kombinacije vratili smo omiljene modne klasike i basic modele na koje možemo računati i za vrijeme vanredne situacije i koji jednako dobro izgledaju u gotovo svakoj kombinaciji. 

Uz odjevne favorite, proljetna sezona istaknula je i nekoliko odličnih modela cipela s kojima ne možemo pogriješiti, a na ultimativnom prvom mjestu našao se ležerni klasik – bijele patike.

Na uličnoj modnoj sceni, bijele patike postale su ne samo najudobniji par obuće, već i savršeni ležerni dodatak kombinacijama u kojima glavnu ulogu igraju ženstvene haljine i suknje ili čak elegantni klasici poslovne garderobe.

Kakve bijele patike ćemo nositi ovog proljeća?

Među najpoželjnijim modelima još jednom će se istaknuti patike jednostavnih linija s trendi pomakom poput povišenog đona, prepoznatljivih znakova pojedinih brendova poput Adidas linija, neon detalja ili animal printa.

S obzirom na to da su svoje mjesto pronašle u gotovo svakoj kolekciji brendova koje imamo u ponudi, pronaći onaj savršeni par je pravi izazov.

Kako bi vam olakšali potragu u nastavku donosimo par savršenih modela s kojima nećete pogriješiti.

Vezani artikli

09.04.2020.

loading ...