Bikerske čizmice su ove jeseni ukrašene efektnim detaljima

Bikerske čizmice su ove jeseni ukrašene efektnim detaljima

15.10.2019.

Svaka hladnija sezona u posljednjih nekoliko godina navikla nas je na trend bikerskih čizmica, pa je bilo za očekivati kako će se one pojaviti i u kolekcijama modnih brendova za aktuelnu jesen i nadolazeću zimu. 

I nismo se prevarili, a prvi hladniji dani police dizajnerskih i high street trgovina popunili su crnim gležnjačama motorističkog stila, izvedenim u umjetnoj ili u pravoj koži. Ono što je zanimljivije u odnosu na prethodne sezone, svakako su efektni detalji koji sada krase bikerske čizmice i čine ih još vrijednijima pažnje promatrača.

BIKERSKE ČIZME S UKRASIMA

Trend je to koji se donekle oslanja na onaj prošlogodišnji, kada su čizmice s biserima apsolutno zapalile modnu scenu. Nema ko ih nije nosio, pa ni ne začuđuje da su ih modni brendovi poput Gabora, Tamarisa, Bugattija & Bate ponudili kupcima i ove sezone. Međutim, osim bisera, bikerske gležnjače sada krase i drugi upečatljivi detalji, poput oversized ukrasnih kopči u srebrnoj boji, zakovica, metalnih lanaca i kristalnih aplikacija. Jednostavan model gležnjače tako je upotpunjen efektnim ukrasima koji ga pretvaraju u komad obuće statement prizvuka. Vjerujemo kako će se ove čizmice s dolaskom najhladnijih dana nositi na niz načina, od kombinacija s haljinama do kombinacija s hlačama, i da će brzo postati omiljeni svakodnevni model obuće. U nastavku smo izdvojili najatraktivnije modele bikerskih čizmica s ukrasima.

 

15.10.2019.

loading ...