Čizme koje ćemo nositi ove zime..

Čizme koje ćemo nositi ove zime..

11.12.2019.

Iako su prvi modeli čizama stigli na početku jesenje sezone, njihovo vrijeme tek sada dolazi, sa najhladnijim zimskim danima koji su ispred nas. Među njima su se istakli neki novi modeli, ali i oni najpopularniji modeli kojima se vraćamo svake godine.

Za razliku od prošlih sezona, hladna sezona odvela nas je eleganciji modela sa stabilnom blok potpeticom, animal printu te neutralnim bojama poput smeđe, bež i bezvremenske crne boje.



Ravni modeli još jednom su se istaknuli kao odličan izbor za jednostavne i ležerne svakodnevne kombinacije, dok će modeli s istaknutom visokom potpeticom unijeti dozu elegancije i ženstvenosti u formalnije kombinacije i svaki večernji outfit.
Trendseterice, kako bi naglasile eleganciju modela iznad koljena i stvorile trendi look, svoj omiljeni par najčešće kombiniraju sa zimskim bundama, kraćim haljinama i suknjama midi dužine s istaknutim porezom.
 

 

 

Od high enda do high streeta, u nastavku donosimo izbor najboljih modela čizama koji će biti tajna savršenih zimskih kombinacija.

Vezani artikli

11.12.2019.

loading ...