Crvena - boja koja će obilježiti jesenju sezonu

Crvena - boja koja će obilježiti jesenju sezonu

29.10.2019.

Moćna, uzbudljiva i s jakim vizualnim dojmom, crvena boja je kroz stoljeća svoje mjesto pronašla kao dio različitih kultura, umjetnosti i modnog svijeta koji je u njoj, te one najjednostavnije modele pretvarala u statement komade.

 

Elegantna i upečatljiva, za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, cipele u svim nijansama crvene boje i ove će jeseni plijeniti pažnju kao jedan od najsvestranijih, najpoželjnijih i najmoćnijih modnih trendova.

Crvene cipele spadaju među one modne dodatke koji oplemenjuju garderobu svake žene. Vašem izgledu s lakoćom dočaraju više samopouzdanja, a klasičnoj kombinaciji odjeće više modne odvažnosti. Crvene cipele, naravno, izvrstan su par vašem crvenom ružu ili torbici.

 

 

Crvena boja ponekad možete djelovati agresivno, s toga Vam donosimo par savjeta za kombiniranje:

  1. Svoje crvene cipele nosite sa „svakodnevnom” odjećom. Izvrsno će izgledati u društvu tamnoplavih hlača.
  2. Ako u vašem ormaru dominiraju neutralne nijanse, crvene cipele jedan su način da svakodnevni izgled začinite dozom profinjenosti.
  3. Crvene cipele također sjajno pristaju svim neutralnim uzorcima u kombinaciji svijetlih i tamnih boja.
  4. Crvene cipele možete nositi s crvenom odjećom, ali pripazite da nisu potpuno iste nijanse. Kod srodne ljestvice boja slijedite pravila kontrasta. Crvene cipele tamnijih tonova nosite u društvu boje fuksije. Živo crvene cipele s ružičastom i svjetlije crvene nijanse u kombinaciji s narančastom odjećom.
  5. Ne pretjerujte s crvenom. Crvene cipele možete uskladiti s crvenom bojom ruža i eventualno torbicom i tu se priča s crvenom završava.

 

 

Nove kolekcije naših brendova za jesen zimu 2019/2020 ponudili su crvene modela koji su istakli moć transformacije kroz bogate nijanse koje započinju jarkom crvenom bojom i zalaze u raskošne i duboke zagasite tonove u kojima se tamnocrvena miješa s ljubičastim podtonovima. Više modela koje možete kombinovati pogledajte u nastavku.

 

 

Vezani artikli

29.10.2019.

loading ...