Dašak glamura i smjelosti za džentlmene - Lloyd

Dašak glamura i smjelosti za džentlmene - Lloyd

20.12.2022.

Klasika za džentlmene, ležerna moda ili šik dodatak za Vas?

Upotpunite svoje svečane događaje efektnim i glamurnoznim parom cipelama, ekstravagantnih detalja.

Lloyd muške cipele na vezivanje, poznate pod nazivom „Rob“ od glatke kože i modernog dizajna. Klasika u kombinaciji sa elegancijom zagarantovana je ovim muškim cipelama, koje krasi đon od gume i kože koji je otporan na habanje, koje ublažava udar prilikom hodanja i garantuje udobno i dugo nošenje. Ova cipela sadrži promjenjivi uložak, a krasi je i način izrade, poznat kao, „hand finish“ koji predstavlja tehnologiju ručnog finiša pri proizvodnji.

Ukoliko ekstravagancija nije Vaš prvi izbor, Lloyd ima i ponudu koja će da ispuni Vaša očekivanja. Model cipela „Sabre“ od glatke kože, izrađene u hochwertige stilu predstavlja cipelu na pertle, koje osiguravaju sigurno držanje zahvaljujući vezivanju, a kožni đon iznutra snabdijeva regulaciju toplote. Vezanje i meka glatka koža osiguravaju udoban osjećaj i savršeno pristajanje.

Trendovski i klasnični dizajn odgovaraju mnogim stilovima. Bilo da preferirate puristički i minimalistički stil ili birate trendi detalje. Upotpunite svoj njegovani izgled Lloyd cipelama.

Lloyd shoes – Inovativni brend cipela za muškarce sa stilom.

 

Vezani artikli

20.12.2022.

loading ...