ECCO evolucija shock thru tehnologije - ST.1

ECCO evolucija shock thru tehnologije - ST.1

17.06.2019.

Kao nikada prije, kombinacija atletskog i ležernog stila nije bila na ovaj način objedinjena u jednom modelu. Ecco sa modelom ST.1. pokreće evoluciju svoje anti-shock tehnologije.

Inovativna SHOCK-THRU tehnologija za poboljšanu apsorpciju pritiska omogućava dvostruku mekoću i poboljšan odraz.Unutar srednjeg dijela đona nalazi se revolucionarni materijal PHORE- NETM posebna vrsta P.U. materijala koja u kombinaciji sa superiornom FLUIDFORM tehnologijom donosi maksimalan nivo udobnosti i rasterećenja za sve dijelove tijela.

ST.1 HYBRID

Nova kolekcija Ecco ST.1 HYBRID zamagljuje granicu između formal-nog i ležernog te spaja klasični gornji dio obuće s potplatom za slobodno vrijeme. Gornji dijelovi izrađeni su od nubuk oli glatke kože, a kožna podloga stvara idealnu unutrašnju klimu za stopalo. Ecco ST.1 HYBRID prigodan je i za posao i zabavu, kao i za ležerna druženja s prijateljima. Ecco je jedan od vodećih svjetskih brendova obuće koji kombinira stil i udobnost u proizvodima visoke kvalitete i vrhunske kože.

Svi stilovi u novoj kolekciji predstavljaju spoj tradicionalne, formalne siluete s najnaprednijim i najinovativnijim tehnologijama, a možete ih pronaći u Planika i Ecco prodavnicama.

17.06.2019.

loading ...