Ecco Shape: Gležnjerice inspirisane kulturom visoke mode

Ecco Shape: Gležnjerice inspirisane kulturom visoke mode

25.09.2020.

Svojim laganim modernim glamurom, ove gležnjerice koje pomiču granice mode spremne su za nošenje u svim situacijama, od početka dana do dugo u noć, te od najopuštenijih kombinacija do onih najelegantnijih. 

Kolekcija

Gležnjerice u visini zgloba sa 55 mm ili 75 mm oblikovanim petama osnažene su Ecco-vom revolucionarnom SHAPE tehnologijom platforme koje dozvoljavaju da se igrate sa stilom i izgledom svaki dan, bilo da je u pitanju noć ili dan. Ista gležnjerica može se jednako lako kombinovati s formalnim odjelom kao i s običnim trapericama i majicom ili suknjom i džemperom od kašmira. S obzirom na to da Ecco Shape gležnjerice ostavljaju tako jak dojam, na vama je samo da izbalansirate ostatak outfita za taj dan.

Stavljajući vrhunski zaokret na globalni trend oblikovanih peta, gležnjerice u Ecco Shape kolekciji rađene su od luksuzne, vrijedne kože napravljene u specijalnim štavionicama. Žene će pronaći Ecco Shape koji odgovara njihovom osobnom stilu, s gležnjericama koje nude razne tipove kože, među kojima su materijali koji bliješte i sjaje, kao i oni koji su više mat s voštanim odsjajem.

Tehnologija iza komfora

Od mnogih inovativnih tehnologija korištenim u izradi ove edgy gležnjerice jedna od njih zadnje je dostignuće anatomske mode koji osigurava da cijelo stopalo radi prirodne kretnje. Ecco FLUIDFORM™ tehnologija je tehnika direktnog brizganja đonova patentirana od strane Ecco-a. Ecco je globalni lider u proizvodnji direktno brizganih đonova od poliuretana. Direktno brizgani đonovi znače veću fleksibilnost, izdržljivost i dugotrajnost.

Svi stilovi u kolekciji također uključuju SHAPE podršku, koja dozvoljava ženama da hodaju stabilno i samouvjereno, kao i modeliran srednji potplat oprezno formiran s naprednim mekim polimerima koji omogućavaju savršenu mekoću.

25.09.2020.

loading ...