Ecco Zipflex: Ekstremna udobnost u kombinaciji sa inovativnim dizajnom

Ecco Zipflex: Ekstremna udobnost u kombinaciji sa inovativnim dizajnom

23.09.2020.

Moda za muškarce ove sezone slijedi većinom urbani casual stil, a udobnost je opet na prvom mjestu. Savršen model ovakve kombinacije dolazi nam iz Ecco-a.

Sa progresivnim dizajnom đona nadahnutim patentnim zatvaračem, ECCO ZIPFLEX nudi izuzetnu fleksibilnost i inovativnu udobnost, kao i vrlo prepoznatljiv stil koji će zasigurno obilježiti novu kolekciju koju nam donosi jesen/zima 2020 u potpisu ECCO-a.

Osim inovativnog dizajna kombinacija gumenih umetaka u predijelu đona i ECCO SHOCK THRU tehnologije osigurat će potpunu stabilnost i prijajanje stopala prilikom koračanja, kao i do 50% bolje rasterećenje pritiska. Mekani, ultra lagani PHORENE™ patent pružit će poboljšan odraz i bolju otpornost na ekstremne vremenske uslove dok će FLUIDFORM tehnologija direktnog brizganja đonova pružiti bezkompromisnu fleksibilnost, izdržljivost i dugotrajnost.

Gornjište izrađeno od rastezljive neoprene kože i ECCO CORDURA vodootpornih pertli uz moderni dizajn daje ECCO ZIPFLEX-u premium izgled i lakoću nošenja kako uz casual tako i uz nešto hrabrije elegantne kombinacije.

ECCO ZIPFLEX prigodan je i za posao i zabavu, ali i za ležernije outdoor aktivnosti. ECCO je jedan od vodećih svjetskih brendova obuće koji kombinira stil i udobnost u proizvodima visoke kvalitete i vrhunske kože.

Svi stilovi u novoj kolekciji predstavljaju spoj tradicionalnog i modernog dizajna sa najinovativnijim tehnologijama, a možete ih pronaći u Planika i Ecco prodavnicama.

 

23.09.2020.

loading ...