Gabor mokasine - bestselleri kojima se uvijek rado vraćamo...

Gabor mokasine - bestselleri kojima se uvijek rado vraćamo...

14.04.2021.

Početak proljetne sezone za mnoge je značio i povratak na radna mjesta. Iako nam radni dani još uvijek izgledaju bitno drugačije od one stare svakodnevnice koju smo nakon godinu dana gotovo zaboravili, povratak u kancelarije ipak nas je vratio nekim starim navikama, ali i nekim starim modnim favoritima. 

Mokasine su upravo jedne od modnih klasika koje s godinama počinjemo sve više i više cijeniti, a bez obzira na njihovu popularnost u određenim periodima, činjenica je da na njih nikada nećemo u potpunosti zaboraviti, te da će upravo one iz sezone u sezonu biti vjerni pratilac naših svakodnevnih kombinacija.

Ukoliko niste ljubiteljica visokih potpetica za svakodnevne prilike, bilo da se radi o onim poslovnim ili privatnim poput odlaska na kafu ili šetnju gradom, mokasine su savršen par cipela koji može komplimentirati vašem outfitu, a da pritom ne žrtvujete udobnost. Jedan od najprepoznatljivijih modela koji je u kratkih nekoliko godina osvojio sve vaše simpatije svakako su Gabor California mokasine. Predstavnici brenda opisuju ih kao kultnim, a uz kombinaciju najmekanije nubuk kože i dodatne širine u samoj unutrašnjosti modela postale su must have svakog garderobera.

Zbog čega ih toliko volimo?

Uz široku kombinaciju klasičnih bezvremenskih boja, Gabor mokasine izrađene su od najmekanije nubuk kože sa rebrastim rubovima, a uz neograničenu fleksibilnost i prilagodljivost svim širinama, vašim stopalima pružit će udobnost i prozračnost tokom cijelog dana.

GABOR COMFORT

Mokasine sa comfort tehnologijom pružaju maksimalan komfor i ''luksuz'' za Vaše stopalo na način da osiguravaju:

• Više prostora za prste
• Dodatnu širinu u srednjem dijelu cipele
• Dublji prednji dio cipele
• Dosta veći prostor u gornjem dijelu gornjišta
• Širine G i H

Posjetite naše trgovine i doživite Gabor kolekciju uživo. Ukoliko se ipak odlučite na kupovinu iz udobnosti vlastitog doma ne zaboravite da vam poklanjamo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 80,00 KM, te da omiljeni par možete nositi već za najmanje dva dana jer upravo im toliko treba da stignu na vašu adresu.

Vezani artikli

14.04.2021.

loading ...