Gležnjerice na vezanje popularne su i ovu sezonu - izdvajamo favorite!

Gležnjerice na vezanje popularne su i ovu sezonu - izdvajamo favorite!

15.11.2019.

Uz povratak omiljenih klasika, prve jesenske kolekcije istaknule su nove, trendi modele koji će obilježiti sezonu ispred nas i biti jedan od najpoželjnijih modnih dodataka za hladne dane. Kada govorimo o gležnjericama,  trendovi nas ove jeseni nisu iznenadili, ali su ponudili sve što možemo poželjeti – od ravnih do modela na petu, u klasičnim bojama poput crne i smeđe preko životinjskih uzoraka do trendi tonova. 

GLEŽNJERICE NA VEZANJE ZA JESENSKU SEZONU

Gležnjerice na vezanje model je koji se posljednjih nekoliko godina provlači kroz IT modne dodatke za jesenske i zimske dane. Iako su se posljednjih godina našle u središtu modnih trendova, one nisu novost na modnoj sceni. Još od viktorijanskog doba, gležnjerice na vezanje bile su modni dodatak vrijedan pažnje, a svoju popularnost zadržale su kroz različite dekade – od sedamdesetih do devedesetih kada su se vratile u novom, grunge stilu.

Ove sezone, čizme na vezanje bolje su nego ikad, jer dolaze u bezbroj različitih modela inspirisanih trendi modelima iz prošlih vremena. U našoj pažljivo odabranoj kolekciji, sa puno ljubavlju i strašču za modom u svakom njenom obliku, ovu sezonu u ponudi brendova možete pronaći military modele, ali i one inpirisane elegantnim viktorijanskim modelima, ukrašene nitnama, kristalima i biserima.

Najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

15.11.2019.

loading ...