Högl i Swarovski – ljubav koja traje!

Högl i Swarovski – ljubav koja traje!

30.10.2019.

Sve zaljubljenice u dobre cipele u novoj Högl kolekciji teško će se odlučiti za svoje favorite, međutim jednoj liniji zasigurno neće odoljeti – onoj koju krase raskošni Swarovski kristali. 

Mali ili veliki, sasvim je svejedno jer najpoznatiji kristali u svijetu mode očaravajući su bez obzira na svoju veličinu, a na cipelama Högl ove ih jeseni ima u svim formatima i na svim pozicijama – od ukrasnih kopči do cjelokupnog gornjišta.

Ponosni na dugogodišnju saradnju s kompanijom Swarovski u Höglu su i ovu sezonu odlučili dati pažnju obostranoj ljubavi cipela. Favorit ljubiteljica elegantnih modela i visokih potpetica je EMPRESS, sofisticirane statement salonke izrađene od baršun kože, a zajedno sa draguljima čine klasično remek – djelo savršeno za sve večernje izlaske ili romantične večere uz svijeće.

Ukoliko ipak više volite spoj udobnosti i elegancije, model ETERNITY će svakako biti pravi izbor za vas sa blistavom Swarovski kristalnom trakom za maksimalnu gracioznost. Kristalna traka je postavljena dijagonalno tako da pomaže salonkama da ostanu na mjestu, a peta od 8,5 cm pružit će savršenu stabilnost i podršku stopalima.

Glomazne ugly sneakersice, upečatljivih boja i debelog đona Högl je svjesno smanjio i pretverio u nešto nosivije. Iz ovog stila patika sve što je ''ugly'' izvučeno je uz elegantnu lakiranu kožu, svjetlucave satanske pertle i blistave Swarovski kristale. Ukoliko ipak birate udobnost, ove patike sa luksuznim dodirom na prvi pogled osvojit će vaše srce.

Högl modeli ukrašeni zavodljivim kristalima nestrpljivo Vas očekuju u našim pojedinim prodavnicama u Sarajevu, Tuzli & Banja Luci.

30.10.2019.

loading ...