Högl ima trendi cipele za sve ljetne kombinacije

Högl ima trendi cipele za sve ljetne kombinacije

08.07.2021.

Austrijski brend vrhunske obuće Högl poznat je po savršenom spoju udobnosti, kvalitete i modernog dizajna. Nit vodilja Höglovog kreativnog tima je fokusiranje na ono najvažnije – stvaranje modernog minimalizma koji sjajno pristaje svakoj stilskoj razini i koji postavlja nove standarde u pogledu kvalitete, udobnosti, stila i održivosti. Rezultat je obuća koja profinjenim minimalizmom u kombinaciji s bezvremenskom elegancijom i visokokvalitetnim održivim materijalima nadopunjuje svaki izgled ženstvenošću.

OBUĆA KOJU ĆETE OBOŽAVATI NOSITI

Högl nudi moderne, ležerne komade kreirane za aktivne i samopouzdane žene koje se odlično osjećaju u spoju sportskog i elegantnog. Dizajn je pročišćen od svega suvišnog, podređen je maksimalnoj udobnosti i oplemenjen diskretnim detaljima. U ponudi je veliki izbor obuće u kojoj ćete se sjajno osjećati kako na poslu tako i u slobodno vrijeme. Od baletanki i modnih patika, preko elegantnih salonki i modnih papuča – za svaki vaš stilski odabir u Högl-u ćete pronaći prikladnu obuću i modne dodatke.

TRENDI MODELI ZA LJETO 2021.

Udobne natikače su must have obuća za ljeto! Vješto balansiraju između opuštenog i modernog, a zahvaljujući anatomskom gazištu, garantuju nenadmašnu udobnost u vrućim danima. Isprepletena koža vjerojatno je jedan od najljepših trendova koje vrijedi pratiti ove sezone, a posebno kada je mekana i dolazi u pastelnim nijasnama. Tajna savršene odjevne kombinacije su dobro usklađeni modni dodaci.

Limitirana ekskluzivna kolekcija Sculptured Heels s ručno oslikanim potpeticama pretvara trendovske sandale u prave umjetničke predmete. “Ideja je svaku Högl cipelu s ovim potpeticama pretvoriti u nešto jedinstveno. Sve potpetice su slične, ali niti jedna nije identična. Tako će svaka žena imati unikatni komad! “- kaže Jörg Reichelt, voditelj dizajna u Höglu.

LJUBAV PREMA PRIRODI

Odnositi se s poštovanjem jednako prema čovjeku kao i prema prirodi, vizija je koja vodi Högl u novom smjeru, a kolekcijom za 2021. učinjeni su važni koraci na putu prema održivoj budućnosti. Kolekcija je moderna i inovativna, nastala u težnji za postizanjem što veće održivosti. U proizvodnji se koristi koža certificiranih dobavljača koji garantuju proizvodni postupak bez ugrožavanja prirode i uz uštedu resursa. Đonovi se izrađuju od djelomično recikliranih polimera, obnovljiva prirodna vlakna poput rafije koriste se za gornje dijelove dok su vezice su izrađene od tencela.

Posjetite naše trgovine i raspitajte se o Högl modelima, a u nastavku provjerite modele koje vrijedi uloviti na aktuelnom sezonskom popustu do -40%.

Vezani artikli

08.07.2021.

loading ...