Jesen je stigla u grad

Jesen je stigla u grad

21.10.2021.

... a sa njom novi trendovi i boje u naše garderobere.

Iako se bež boja smatra jednom od osnovnih boja zbog svog neutralnog karaktera i jednostavnosti za kombinovanje, ove sezone je posebno došla do izražaja kada su u pitanju cipele, torbe i modni dodaci.

Kao što morate imati malu, crnu, klasičnu haljinu, ravne i čizme sa visokom potpeticom iskoristive iz sezone u sezonu, tako postoje i određeni komadi u bež boji a koji su temelj dobrog outfita.
Klasične salonke sa srednje visokom potpeticom su spas u zadnji čas za svaku kombinaciju. Ukoliko nemate inspiraciju i jednostavno vam treba nešto da “preživite” dan, nude salonke su riješenje.

Uvijek birajte što neutralniju nijansu, prirodne materijale i stabilnu potpeticu jer su takvi modeli iskoristivi za različite outfite, od onih dnevnih i poslovnih pa sve do elegantnih ili za noćni izlazak.
Bijela i nude boja su ove sezone zavladali u svim oblicima i gotovo da ne postoji brend koji je to preskočio a odrazilo se i na zimsku sezonu. Nude gležnjarice su apsolutni must have pa ukoliko i vi želite biti u trendu, predlažemo vam nekoliko modela različitih brendova koje možete pronaći u Planika radnjama.

Nude boja vam dozvoljava igranje i različite kombinacije a naročito sa modnim asesoarima gdje je pravilo da pravila nema pa se možete poigrati. Ukoliko niste ljubiteljica velikih “zahvata” kad je u pitanju kombinovanje nekih drugih materijala i dezena, razmislite o malim intervencijama kao što su narukvice, marame ili novčanici.

Torbe su “bolna tačka” svake žene; male, srednje ili velike, uvijek nam trebaju sve. Prednost kod nude nijanse je što će lako da se uklopi sa drugim bojama a uvijek može da posluži i kao osvježenje za jednobojni outfit.


Mi vam predlažemo nekoliko modela iz naše ponude za koje smo uvjereni da nećete moći da im odolite.

Vezani artikli

21.10.2021.

loading ...