Karirani komadi & Högl Cuddly gležnjerice su sve što trebamo ove zime!

Karirani komadi & Högl Cuddly gležnjerice su sve što trebamo ove zime!

24.01.2020.

Ukoliko bi morali birati samo jedan komad odjeće u koji ćemo uložiti ove jeseni, to bi definitivno bio karirani kaput ili blejzer. 

Za razliku od predhodnih sezona kada je u prodavnicama bila '' popolava'' sivih modela, ove godine ponuda se obogatila i s karo uzoricma u neprevaziđenoj bež i camel, te jarkim bojama, a ono što se nije promjenilo je Prince de Galles uzorak. Taj je karirani print i dalje najpopularniji ove sezone, iako je dobio dobru konkurenciju u svim vrstama animalnih uzoraka.

Ono što je super kod ove vrste odjevnih komada, bilo da ih odaberemo u bež, sivoj ili nekoj varijanti s primjesama jačih boja, jeste da su nosivi u gotovo svim prigodama. S obzirom na to da je većina kariranih odjevnih komada izrađena od vune ili mješavine vune i drugih materijala – ove zime idealna su kombinacija sa Högl Cuddly gležnjericama. Naš omiljeni model za snježne zimske dane dolazi s toplom postavom, ali trendi kombinacijom metalik boja i detalja. 

Ukoliko se odlučite osvježiti svoj gardarober nekom od navedenih kombinacija, ne zaboravite da gležnjerice možete poručiti online u bilo koje doba dana, a ukoliko se za njih odlučite već danas moći ćete ih nositi za dva do tri dana jer im upravo toliko treba da dođu na Vašu adresu uz potpuno besplatnu dostavu.

Vezani artikli

24.01.2020.

loading ...