Kenan: Kako nositi mokasine?

Kenan: Kako nositi mokasine?

17.07.2019.

Tekuća sezona donijela je nove trendove kada je u pitanju muška moda, a to se prije svega odnosi na mušku obuću. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da su se u modu vratile muške sandale koje su dugo vremena bile omražene i osporavne, a uz njih i aktuelne espadrile i mokasine.

Iako muškarci većinom vole da im je obuća prije svega udobna, većina se rado i brzo odlučuje za mokasine, koje su savršene za različite kombinacije i prilike. Karakteriše ih udobnost, lagani osjećaj koji Vam pruža opuštenost, kao i to da ih savršeno možete iskombinovati od elegantnih do ležernih kombinacija. 

ECCO Dynamic Moc je model koji se zasigurno izdvaja u ovogodišnjoj kolekciji, a radi se o handmade mokasinama koje su ovog ljeta ozbiljan #musthave neovisno o prilici. Dolaze nam u zelenoj, plavoj, smeđoj, sivoj i neizostavnoj crvenoj boji, izrađene od najmekanijeg antilopa, te tehničkim karakteristikama kao što je ECCO Comfort Fiber System za potpuni osjećaj prozračnosti i svježine tokom cijelog dana.

Kako ih kombinovati? Ukoliko ste poslovni muškarac uz par elegantnih pantalona ili čak i farmerki, uz sako i basic formalnu ili kariranu košulju, te uz obične pamučne majice i hlače užih nogavica ukoliko se odlučite za casual varijantu.

Vezani artikli

17.07.2019.

loading ...