Lepršavo ljeto u privlačnim papučama

Lepršavo ljeto u privlačnim papučama

14.06.2022.

Ako ste obožavatelji ljeta, onda sigurno volite laganije odjevne kombinacije u jarkim bojama, sve varijante sandala i naravno njihovo veličanstvo - papuče. Pored izuzetnog komfora idu uz sve kombinacije i prate nas u stopu tokom naših ljetnjih avantura.

Iz cijelog procesa vezivanja pertli, došlo je vrijeme da uletimo u lagane papuče. Svoja stopala oslobađamo dubokih cipela i napokon osjetimo svu lakoću i prozračnost nošenja papuča. Sada je pravi trenutak da osvježite svoju kolekciju i spremno dočekate ljetne dane.

 

 

Nekada smo ih mogli zamisliti samo na plaži ili laganijoj šetnji a sada je njihova primjena dosegla i večernje izlaske. Nova generacija djevojaka cijeni udobnost u kombinaciji sa originalnim dizajnom pa su samim tim sve popularniji izbor. Iz casual primjene sada ih nerijetko viđamo sa cirkonima, zlatnim ili srebrenim nitnama za atraktivan i elegantan izgled.

 

 

Bilo da provodite godišnji odmor na moru - uz šetnje plažom ili topli ljetni sumrak, koktel bar na rivi,  uživajte na maksimumu, dok na nogama nosite svoje nove papuče iz Planika ponude koju smo pripremili za sve generacije i sva ljetna dešavanja koja planirate.

 

 

Vezani artikli

14.06.2022.

loading ...