Ljetni komadi obuće koje vrijede uloviti na sniženju

Ljetni komadi obuće koje vrijede uloviti na sniženju

10.07.2020.

Sezonska sniženja su u punom jeku, a pravi shoping magovi znaju da je sada savršeno vrijeme za kupovinu. Odlučite li se za kupovinu upravo u ovom periodu, najbolje je investirati u bezvremenske,  kvalitetne komade obuće koji već dugi niz godina ne izlaze iz mode.

Bijele tenisice svakako spadaju u par obuće koje je dobro uloviti na sniženju. Ove tenisice spadaju u kategoriju obuće za slobodno vrijeme, ali ih trendseteri sve više koriste i u poslovnima kombinacijama. Odijelo ili pak samo sako u kombinaciji sa bijelim tenisicama izgleda cool, pa se ne treba libiti nositi  ih u ozbiljnijim poslovnim kombinacijama. Bijele tenisice neće sići sa trona popularnosti još dugo, pa ih svakako vrijedi uloviti na sniženju, posebno one od kože koje imaju i duži vijek trajanja.

Još jedan komad obuće koji vrijedi upecati na popustu  su nude sandale sa petom.  Savršeno pristaju uz sve, vizuelno izdužuju noge, izgledaju luksuzno i elegantno. One su dobra investicija jer nisu samo sezonski trend već klasičan model kojem ćete se uvijek moći vratiti.

Crne štikle predstavljaju još jedan bezvremenski klasik. Nepogrešiv su izbor u svakoj prilici i upotpunjuju gotovo svaku kombinaciju. Za duža nošenja, najbolje je birati one od prirodnih materijala koje će se najbolje prilagoditi stopalu i omogućiti mu disanje.

I na kraju, najudobniji par obuće – ravne sandale. Izaberete li klasične, neutralnih boja i od prirodnih materijala, nosit ćete ih dugi niz godina.  Udobne za nošenje i jednostavne za kombinovanje, ravne sandale su sinonim za ljeto i ležerne kombinacije, za uživanje u šetnjama na vrućim gradskim ulicama, ali i dugim pješčanim plažama.

10.07.2020.

loading ...