Male i divne – torbe koje osvajaju naša srca

Male i divne – torbe koje osvajaju naša srca

21.08.2020.

Strast prema modnim dodacima, a posebno prema torbama, ukorijenjena je u svakoj ženi. Ženska torba neizostavan je modni dodatak svakog ormara, neovisno o kojoj se sezoni radi.  Male torbe možda nisu praktičan svakodnevni izbor, ali itekako ih volimo nositi u slobodno vrijeme i u prilikama kada nemamo potrebu nositi suviše stvari.

Budući da malo koja žena izlazi van bez torbe, uvijek je dobra ideja investirati u novi trendi model. Torbe su odavno prestale imati praktičnu vrijednost. Sada su ženske torbe prikladan modni dodatak koji svaki vaš outfit može učiniti ultra modernim.

Poznata je činjenica da žene vole nositi razne sitnice  u svojoj torbi i biti spremne za svaku situaciju, te stoga često i potežu za velikim torbama. Koliko puta smo se vratile u djetinjstvo i pomislile na fanstastičnu „Sport Bili“  torbu. Umjesto velikih torbi koje su uvijek u modi i u koje može da stane čitav „svijet“  sve češće  nosimo i male torbe koje, podjednako kao i velike torbe, začine svaki naš stajling.

Male torbe su toliko neodoljive da ćemo zbog njih promijeniti cijelu filozofiju i sa sobom nositi samo najosnovnije. Ali i moramo priznati da je lakše nositi samo par stvari u maloj torbi: nema težine od koje će nas boliti rame i ne moramo tražiti ključ ili ruž cijelih pola sata. 

Za razliku od velikih torbi, male torbe nosimo preko tijela. Možemo ih nositi i na ramenu, ukoliko imaju duži lanac ili kaiš, a samo cluch torbice nosimo u ruci.

Zahvaljujući upečatljivim bojama, uzorcima i oblicima, male torbice često ostavljaju veći dojam, a mogu biti svečane i super razigrane. Male torbe možemo kombinovati uz sve. Slažu se uz širok spektar gardarobe - od denim hlača, suknji i lepršavih haljina.

I da, ne morate ih kombinovati sa obućom iste boje. Ova kombinacija se smatra staromodnom jer se moda danas nosi na slobodniji način. Dobre cipele imaju moć osvježiti baš svaku odjevnu kombinaciju, a neobična mala torba će biti „tačka na i“ svakom outfitu.

21.08.2020.

loading ...