Mokasine – idealne ljetne cipele za muškarce

Mokasine – idealne ljetne cipele za muškarce

18.05.2020.

Poslednjih godina diljem svijeta, sve više muškaraca se odlučuje za ovaj tip obuće te su mokasine jedan od trendova koji već dugo ne izlazi iz mode. One su prva vrsta zatvorene obuće za ljeto koja vam zasigurno pada na pamet. Možete ih nositi uz različite odjevne kombinacije i uvijek ćete izgledati sjajno.

Uz ove elegantne cipele moguće je stvoriti casual, urbani, poslovni ili pak moderan izgled. Mokasine karakteriše udobnost, lagani osjećaj koji vam pruža opuštenost kao i činjenica da ih možete uklopiti kako uz opuštene i sportske varijante tako i u elegantnoj odjevnoj kombinaciji. Mogu se nositi sa čarapama ili na bosu nogu.

Ukoliko ste poslovan muškarac koji vodi računa o sebi, znajte da će vam radni dan mnogo lakše „pasti“ ukoliko ga provedete u mokasinama. Odlične su za poslovne prilike, jer uz elegantan par hlača ili farmerki te uz sako i košulju možete izgledati savršeno.

Uz običnu pamučnu majicu i hlače užih nogavice izgledat ćete krajne opušteno, a odvažite li se na ljeto na kombinaciju mokasina sa krakim bermudama, nećete pogriješiti jer možete biti potpuno opušteni na dnevnom druženju sa prijateljima, ali i u večernjim šetnjama.

Ukoliko do sada niste nosili ovu savršenu ljetnu mušku cipelu, probajte ih već sada, bit će vam žao što ih niste nosili ranije.

Vezani artikli

18.05.2020.

loading ...