Must-have obuća za svaku ženu: Šest komada koji su uvijek u modi..

Must-have obuća za svaku ženu: Šest komada koji su uvijek u modi..

22.01.2020.

Neki komadi su vječni i možete ih nositi u raznim kombinacijama.

Postoji li žena koja nije bar malo slaba na cipele? Teško je u to povjerovati.
Svake sezone pojavljuju se novi trendovi koje je nekada teško pratiti, no neki komadi obuće nikada ne izlaze iz mode. Upravo takve komade trebala bi svaka žena imati u svom ormariću za cipele.

1. ANIMAL UZORAK

Jednobojni outfit će zaživjeti u najsvjetlijem modnom svjetlu ako na njih kombinirate animal uzorka. Zmijski je naravno na prvom mjestu, nakon čega mu za vratom dišu leopard i zebra.

 

2. PATIKE

Bilo da se radi o najnovijim ugly modelima, starkicama ili modnim patikama, ovosezonski trendovi vam dopuštaju kombinaciju uz bilo koji outfit!

 

3. KOŽNE GLEŽNJAČE

I tu mislite na one crne. Najbolje od meke kože. Dok će salonke od vas učiniti sofisticiranu damu, ove će cipelice od vas načiniti instantu kulericu!

 

 

4. SANDALE S REMENOM OKO GLEŽNJA

Od ovakvog modela vjerojatno nema romantičnije, ženstvenije i elegantnije cipele. Bilo na kratku suknju ili suknju do koljena, zasjat ćete i vi i one. Još jedan plus je taj što su omiljeni model većine muškaraca.

 

5. BALERINKE

Dok su sandale s remenom omiljene među muškom populacijom, balerinke su među ženskom. Praktične i neopisivno slatke!

 

6. CRNE SALONKE

Klasične crne salonke su komad obuće koji svaka žena treba imati u svom ormaru jer mogu spasiti apsolutno svaku kombinaciju.

Vezani artikli

22.01.2020.

loading ...