Must have svih trendseterica: Sandale sa lancima

Must have svih trendseterica: Sandale sa lancima

17.06.2021.

Predhodne godine modnu scenu osvojio je chunky zlatni nakit, a ovu sezonu konačno ćemo ga nositi i na našim omiljenim parom sandala. Bilo da su suptilni lanci ili oversized ukrasi, ovaj detalj savršen je način da nadogradite stil i svojim omiljenim sandalama podarite chic dašak.

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o tome kako su cipele s lancima pravi proljetni hit - posebno kada je riječ o zlatnim ili srebrenim koji svakom modelu donose svojevrsnu dozu elegancije. Inače, najpopularnije su, očekivano, nude i crne, ali našu pažnju jednako su zaokupirale i one u jarkim proljetnim bojama. Svakako riječ je o još jednom paru obuće oko kojeg vlada podijeljeno mišljenje.

Omiljeni modeli izrađeni su od velur ili prirodne kože, a ukoliko ne preferirate zlatne ili srebrene detalje, u našoj ponudi pronaći ćete i one u monokromatskim kombinacijama poput crne ili kraljevsko plave za koje vjerujemo da će se posebno svidjeti damama koje vole minimalizam.

Ovakav model jednako dobro izgleda u kombinacijama s haljinama, kao i s trapericama, a s obzirom na to da su otvorene, dobar su izbor za nešto toplije ljetne dane. U nastavku izdvajamo modele koje možete pronaći u našoj ponudi.

17.06.2021.

loading ...