Najljepše sandale koje želimo za ljeto

Najljepše sandale koje želimo za ljeto

16.06.2020.

Kraj juna nam donosi ono što smo već dugo iščekivali – vladavinu najdraže ljetne obuće- sandala. Zašto toliko volimo sandale?

Jedan od razloga je zbog udobnosti koju pružaju našim stopalima, zatim njihovoj praktičnosti koja nam je potrebna u vrućim ljetnim danima, ali i zbog razigranih stilova koji daju završni pečat svakom ljetnom outfitu, a dobro se uklapaju u gotovo sve kombinacije.

Sandale sa punim, ravnim ili čak visokim potpeticama  bit će neizostavni modni dodaci i ovog ljeta.  Najčešći izbor sandala za ljeto su svakako nude sandale sa višom petom.  Savršeno pristaju uz sve, vizuelno izdužuju noge, izgledaju luksuzno i elegantno. Možete ih nositi uz večernje haljine, sve poslovne i dnevne kombinacije, a često ih i mladenke biraju na svojim vjenčanjima. One su dobra investicija jer nisu samo sezonski trend već klasičan model kojem ćete se uvijek moći vratiti.

Ukoliko niste pobornica sandala na visoku petu, onda su platforme savršene za vas. Kao i štikle, platforme će vizualno produžiti noge, dati vam na visini, a biti savršeno udobne za cjelodnevno koračanje. Platforme dolaze u raznim stilovima i bojama, ali i visinama pete. Za uobičajen dan, podnevne kafice ili casual kombinacije, niža platforma će biti savršena. Ukoliko svom outfitu želite dodati malo chica, birajte one od pet cm, a visoke platforme  nosite u posebnim prilikama.

Ukoliko vam je ipak udobnost na prvom mjestu, onda birajte ravne sandale. Ravne sandale itekako mogu odisati elegancijom i ženstvenošću, a razlog zbog kojeg ih volimo je  jer se mogu kombinovati uz denim suknje i šorceve, palazzo hlače, midi suknje I lepršave haljine.

Koji god trend odabrali, svoje sandale nosite kao ključan modni dodatak i učinite ga glavnom zvijezdom ovog ljeta.

Vezani artikli

16.06.2020.

loading ...