Najpoželjnije torbe sezone

Najpoželjnije torbe sezone

11.12.2019.

Klasična torba jedan je od onih neizostavnih modnih dodataka u svakoj garderobi, nebitno u kojoj se sezoni nalazili i koji se trendovi istaknuli kao oni najpoželjniji. 

U potrazi za savršenom torbom uvijek ćemo tražiti tri epiteta – praktična, svestrana i elegantna – koji spojeni zajedno stvaraju najšarmantnije modele. Osim što se u njima kriju sve one sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, klasične torbe istovremeno su važan stilski element unutar naših svakodnevnih kombinacija, a s jednakom dozom elegancije odgovorit će na izazov dnevnih i večernjih odjevnih kombinacija.

Od klasičnog Chanel modela torbe koja desetljećima ne silazi s trona jednog od najpopularnijih modnih dodataka do divnih velikih i praktičnih modela koji se posljednjih nekoliko godina nalaze na listi bestsellera, torbe modnu publiku uvijek iznova osvajaju jednostavnim linijama i klasičnim karakterom koji ih ističe kao savršeni modni dodatak u svakom ormaru.

Kako bismo izvukli maksimum iz torbe, nerijetko ćemo posegnuti za crnom torbom kao sigurnim kolorističkim izborom. Iako će crna torba uvijek imati posebno mjesto u našoj garderobi, posljednjih sezona u fokusu su se našli neki novi modeli iza kojih se nalaze neka nova modna imena u našoj ponudi. Od crnih modela s modernim pomakom do neočekivanih boja, oblika i materijala, nove torbe s damskom ručkom zadržale su prepoznatljivi klasični karakter, ali istaknule veliki odmak od jednostavnih pravokutnih modela.

Po uzoru na poznate klasične modele, ali s modernim pomakom koji im donosi efektan izgled, u nastavku otkrijte najpoželjnije torbe ove sezone.

11.12.2019.

loading ...