Najtoplije čizme koje ćemo birati ovih hladnih zimskih dana

Najtoplije čizme koje ćemo birati ovih hladnih zimskih dana

12.01.2021.

Prvi hladni dani donijeli su u naše gradove niske temperature i snježni pokrivač. Šta obući kada je vani zaista hladno? Pitanje je kojem ćemo se vraćati svako jutro ispred ormara. U potrazi za onim najboljim odjevnim komadima i modnim dodacima koji će spojeni zajedno kreirati ne samo tople, već i efektne i trendi kombinacije, u nastavku donosimo par favorita iz naše ponude. 

 

Iako nisu uvijek u prvom planu, tople čizme ili buce bez sumnje su jedan od zimskih favorita s kojima su i najhladniji dani izdržljivi. Iako na prvu glomazne i nezgrapne, ove čizme mogu izgledati i više no privlačno što su pokazali i potvrdili novi modeli. 

TOPLE ČIZME ZA HLADNE DANE

Poznate modne kuće obuće i brendovi koje imamo u našoj ponudi i ove su sezone kreirali modele koji su toplinu, udobnost i onu praktičnu stranu zimskih čizama spojili s najnovijim trendovima i efektnim detaljima kako bi im dali izgled koji će vas privući na policama. Najpoželjnije modele toplih čizama ove zime stvorio je spoj jednostavnih linija i neutralnih boja. Od trendi modela s debelim đonom do modela podstavljenih shealing vunom i krznom koji će grijati vaše noge i za najnižih zimskih temperatura, tople čizme i buce ove sezone izgledaju bolje nego ikad.

Omiljene modele za sve hladne, kišne i snježne dane, izdvojili smo u nastavku!

Vezani artikli

12.01.2021.

loading ...