Najudobnije cipele za jesenske kombinacije

Najudobnije cipele za jesenske kombinacije

19.09.2019.

Prvi jesenski trendovi najavili su novu sezonu ispred nas i označili početak velike transformacije naše garderobe. Ljetne favorite u našim će ormarima uskoro zamijeniti jesenski klasici i basic modeli koji će biti savršeni početak svake jesenske kombinacije. 

Kao jedna od prvih promjena na početku transformacije ljetne u jesensku garderobu istaknut će se ona na polici s cipelama gdje će naš omiljeni par sandale svoje mjesto ključnog modela cipela prepustiti jednako elegantnim i svestranim, ali bitno zatvorenijim cipelama.


Nova sezona u središtu naše garderobe i jesenskog looka istaknut će novi it model koji će zadržati eleganciju salonki, ali u bitno udobnijem izdanju. Između klasika i modnih trendova, loaferice početkom desetljeća vratile su se u modni svijet i istaknule kao jedan od najpoželjnijih it komada. Nakon Gucci loaferica koje su ponovno popularizirale taj klasičan model, loaferice svoje su mjesto pronašle u gotovo svakoj kolekciji kako na high end sceni, tako i na high streetu.


Nine West jesenska kolekcija ponovo je istaknula crne loaferice kao jedan od najpoželjnijih modela cipela, a kao savršenu alternativu omiljenom klasiku u crnoj boji donijele su i modele u nijansama crnog vina, te životinjskim uzorcima. Najbolje modele iz aktualne kolekcije izdvojili smo u nastavku.

19.09.2019.

loading ...