Najudobnije trendi gležnjerice za svaku zimsku kombinaciju

Najudobnije trendi gležnjerice za svaku zimsku kombinaciju

03.01.2020.

Iako smo se zbog nekoliko toplijih zimskih dana ponadali da se nalazimo na korak do proljeća, najhladniji dani zimske sezone tek nam dolaze. Nepredvidljiva zima u našim će ormarima istaknuti svestrane elegantne zimske klasike, ali i one najtoplije zimske favorite među kojima se kao nezaobilazan dio zimske opreme istuču tople i udobne gležnjerice.

U potrazi za savršenim gležnjericama u kojima ćemo provesti najhladnije dane u godini svake zime tražimo onaj najtopliji i najudobniji par. Donedavno glomazne i nimalo privlačne, gležnjerice za zimske dane i najrazličitije prilike koje donose u posljednjih su nekoliko sezona doživjele pravu transformaciju. U spoju s jednostavnim linijama i trendi detaljima, gležnjerice za zimu istaknule su se među ne samo praktičnim, već i najpoželjnijim zimskim modelima.

NAJPOŽELJNIJI MODELI SEZONE

U aktuelnoj jesen/zima 2019 kolekciji istaknulo se nekoliko odličnih modela koji će biti savršeni izbor za svaku zimsku garderobu i priliku. S prepoznatljivom udobnošću i kvalitetom koja se nalazi iza njihove izrade, zimski modeli brendova u ponudi donose naglasak na najpoželjnije trendove iz svijeta obuće.

Crne gležnjerice s efektnom block potpeticom inspirisane su retro stilom šezdesetih godina kojem donose novi, moderniji i još bolji look. Osim gležnjerica s block potpeticom, efektnu transformaciju ove zime prošle su i popularne buce – omiljeni model za snježne zimske dane dolazi s toplom podstavom, ali i s trendi kombinacijom boja i detalja. Baš poput buca, toplu podstavu pronaći ćete i u omiljenom ležernom modelu gležnjerica, dok će odličan izbor za sve snježne i kišne dane biti crne gležnjerice od vodonepropusnih materijala. Uz trendi gležnjerice, u našoj kolekciji pronaći ćete i savršeni model tenisica koje ćemo birati za sve one toplije zimske dane. Naši favoriti bez sumnje su ugly sneakers modeli.

 

Pronađite inspiraciju kako nositi najbolje modele za zimsku sezonu, a ostatak ponude istražite u svim Planika, Pia Lank, Ecco & Salamander prodavnicama, te na www.planika.ba.

Vezani artikli

03.01.2020.

loading ...