Neon – Vrući trend koji je ponovo zavladao ulicama

Neon – Vrući trend koji je ponovo zavladao ulicama

06.03.2020.

Iako su neon boje još prošle godine na velika vrata ušle u modni svijet, mnoge će obradovati  vijest da će neon boje biti aktuelne i ove sezone. 

Dolazak proljeća predstavlja i savršen poticaj na svakodnevne promjene, ali i na promjene u vašem ormaru. Osvježenje izgleda uvijek je efektna promjena koja nam donosi i novu dozu samopuzdanja i novi nalet energije, a najbrži način je da u svoju garderobu dodate nekoliko odjevnih predmeta u trendi neon nijasama koje će začiniti i one najjednostavnije kombinacije.

Ukoliko niste smjele da iznesete kompletan outfit u neon nijansama, svoju odjevnu kombinaciju možete upotpuniti neon cipelama, patikama ili torbom, a one će svakom outfitu zasigurno dati upečatljiv izgled. I ova proljetno-ljetna sezona će biti ispunjena sočnim nijansama kao što su neon zelena, žuta ili pink, a posebno popularan će biti i neon dezen sa šarom zmijske kože.

Ukoliko želite biti zapažene ovog ljeta, nabavite cipele, patike ili torbu u jednoj od popularnih neon boja, a inspiraciju za to potražite u našoj galeriji fotografija!

Vezani artikli

06.03.2020.

loading ...