Odvažni uz proljetni COLORFUL trend

Odvažni uz proljetni COLORFUL trend

30.03.2022.

Bezvremenski trend su boje. Bilo da se radi o patikama, baletankama ili salonkama, ono što će vas uvijek izdvojiti je odvažnost u vidu jarkih i upečatljivih boja.

 

Za sve zaljubljenice proljetnih nijansi donosimo novu kolekciju prožetu ljubičastom, crvenom, rozom, plavom, žutom kroz modele u potpisu poznatih svjetskih brendova kao što su: Guess, Karl Lagerfeld, MEXX, Tamaris, Aldo, Nine West, Caprice, ... 

 

Ako za svoj savršen dan birate samopouzdanje zasnovano na najatraktivnijim cipelama donosimo Vam modele koji će upotpuniti svaki Vaš korak. 

 

Cipele za svakodnevne aktivnosti, poslovne kombinacije i ugodne šetnje u izazovnim, ali i pomalo ekstravagantnim nijansama. Za dame koje ističu svoju eleganciju na savremeni trendi način. Savršene ljubičaste za najhrabrije.

 

 

Yellow is the new Black! Kada zamislimo večernje izlaske prvo pomislimo na elegantne crne salonke kao must-have. Ove proljeće/ljeto sezone elegancija je u znaku žute boje. Za korak koji je primjećen i pun samopouzdanja. Kad razmislite, žuta ide uz sve, zar ne. 

 

 

Zavirite u našu ponudu najšarmantnijih „colorful“ nijansi unutar nove kolekcije, gdje će Vas svaki model ostaviti bez daha. Neka Vaši koraci budu Planika koraci!

 

 

Vezani artikli

30.03.2022.

loading ...