Ovog proljeća biramo udobnost u paru

Ovog proljeća biramo udobnost u paru

05.03.2020.

Kada jednom obujete kvalitetne, udobne patike, zaista je teško, gotovo nemoguće vratiti se na neke starije modele koje su vas već nakon nekoliko sati žuljale, noge postajale sve teže, i jedva ste čekali momenat da ih izujete. Još ako se na neki određeni brend “navučete” u paru, onda je stvar riješena, samo je pitanje koju boju i model odabrati.

Naš izbor prethodne sezone, kao i ove biće Ecco shoes patike koje nam stižu u nekoliko boja, i koje će vas sigurno kupiti svojom udobnošću već na prvi korak! Muški i ženski model su savršeno ukombinovani, tako da ste oboje spremni na duge šetnje, obilazak grada, i svakodnevne obaveze, a kada je reč o putovanjima i maratonskim šetnjama, naš izbor je jasan - nema otečenih nogu, nema umora, nema prekidanja obilazaka!

Za ovo se možemo zahvaliti BIOM® konceptu, patentiranom od strane Ecco-a. BIOM znači biomehaničku optimizaciju kretanja i u potpunosti omogućava prirodno kretanje svakog dijela stopala te maksimalnu udobnost. Drugi faktor zaslužan za udobnost jeste FLUIDFORM tehnologija. Ovo je tehnika direktnog brizganja đonova patentirana od strane Ecco-a. Ecco je globalni lider u proizvodnji direktno brizganih đonova od poliuretana. Direktno brizgani đonovi znače veću fleksibilnost, izdržljivost i dugotrajnost.

Mi smo spremni za aktivno i udobno proljeće u paru!

Vezani artikli

05.03.2020.

loading ...