Pametna kupovina – Šest modela koje ćemo nositi puno duže od jedne zime

Pametna kupovina – Šest modela koje ćemo nositi puno duže od jedne zime

06.11.2020.

Pametna kupovina najisplativija je kupovina, a ova misao povukla nas je da sastavimo listu od šest modela obuće idealnih za jesensko, ali i zimsko razdoblje pred nama.

Svima nam je već jasno kako 2020. godina nije kao bilo koja druga godina ranije, te da je aktuelna pandemija značajno utjecala i na svijet mode. Fokus je sa trendovskih jednosezonskih artikala u potpunosti usmjeren na klasične modne dodatke koji uspješno odolijevaju svim promjenama i nosivi su uz više odjevnih kombinacija. U nastavku otkrivamo šest modela gležnjerica koje ćete najbolje iskorisiti u ovoj, ali i svim nadolazećim godinama.


1. Gležnjerice na petu sa platformom
Listu otvaraju praktične gležnjerice na petu sa platformom ispod prednjeg dijela stopala. Riječ je o izuzetno udobnom modelu koji će nas štiti od svih vremenskih nedaća, pa i ne čudi zbog čega su se baš ove gležnjerice našle na listi mnogih zaljubljenica u modu.


2. Bajkerice
Ukoliko ste u potrazi za praktičnim modelom obuće koji će se odlično uklopiti uz sve casual, ali i elegantne kombinacije, onda su to zasigurno bezvremenske bajkerice.


3. Brušena koža
Govoreći o materijalima, brušena koža je apsolutni favorit mnogih dama kada je jesenska obuća u pitanju. Uz pravilno održavanje, modeli izrađeni od upravo ovog materijala mogu potrajati sezonama.


4. Kroko uzorak
S druge strane, kada govorimo o uzorcima, cipele sa krokodilskim uzorkom posljednjih su sezona postale neizostavan komad u ormarima vodećih trendseterica, a nema razloga sumnjati da će upravo ovaj trend postati jedan od bezvremenskih klasika.


5. Blok peta
Među udobnim i praktičnim, a sa druge strane elegantnim i ženstvenim modelima kratkih čizama posebno se ističu one sa blok petom. Riječ je o modelu koji sjajno pristaje uz različite odjevne kombinacije, od predimenzionalnih hlača do pencil suknji.

6. Bijela boja
Za kraj ukoliko se pri kupovini cipela vodite njihovom bojom onda je pravo vrijeme da se u vašoj kolekciji pronađu i jedne bijele gležnjerice jer hladniji mjeseci ispred nas definitivno nisu više rezervisani isključivo i samo za tamne nijanse.

06.11.2020.

loading ...