Pedeset nijansi curry & smeđe

Pedeset nijansi curry & smeđe

12.10.2020.

Iako najbolje od modnih dodataka tek stiže, raskošnu i uzbudljivu jesenju sezonu ispred nas modni brendovi su najavili već nekoliko mjeseci ranije. Kao jedan od najpopularnijih i nezobilaznih modnih dodataka unutar baš svake garderobe, cipele i torbe svake sezone prolaze kroz transformacije inspirisane novim trendovima. Kroz nove oblike, boje i detalje, modni brendovi i dizajneri istražuju poznate modele i donose nam nvoo lice i novi karakter.

Uz svestrane modele u crnoj boji koji su uvijek nekako ''must have'' u našim ormarima, jesenska sezona je savršeno vrijeme da svoju kolekciju cipela i torbi začinimo s modelima u jednim od najljepših jesenskih nijansi – curry & smeđom.

Osim što će odlično izgledati u kombinaciji sa raskošnim jesenskim uzorcima, cipele i torbe u nijansama jeseni biće odličan izbor za sve one jednostavne kombinacije sa neutralnim tonovima kojima će dati uzbuljivi i trendi touch.

Bilo da se radi o kombinaciji zanimljivih tekstura poput velura, kroko kože, animal printa ili isprepletenih kožih traka u nastavku donosimo pregled nekih od najljepših modela u curry & smeđoj nijansi koje već možete pronaći u našim trgovinama ili na online shopu.

 

12.10.2020.

loading ...