Planika ECCO event u SCC-u!

Planika ECCO event u SCC-u!

09.01.2024.

Planika ECCO DAY je održan 16.12.2023. godine u Sarajevo City Centru. Veliki broj posjetitelja i kupaca je uživao u aktivnostima, koje su bile održane u sklopu samog eventa.

Događaj je bio ispunjen sa pregršt nagradnih igara i vrijednim fondom nagrada, a cilj je bio upoznati kupce sa novim modelima ovog danskog brenda, kao i tehnologijama, koje čine ECCO brend jedinstvenim na tržištu. 

Pored nagradnih igara, kao što su Pogodi ECCO, Mini GOLF tamičenje, Shoe pong i ECCO kviz, u toku cjelokupnog trajanja eventa bili su aktivni DIY corner, kao i KIDS corner, gdje su kupci imali priliku napraviti ECCO asesoare po želji, a KIDS corner je bio prepun mališana, koji su imali priliku da boje ECCO modele za djecu i da uživaju u čarima facepaintinga. 

Glavna nagradna igra, ECCO kviz, je bila završna aktivnost eventa, gdje su naši pobjednici osvojili 2x300,00KM ECCO vaučera, kao i vikend za dvoje u hotelu Monti na Igmanu, svi ostali učesnici su dobili utješne nagrade. 

Svi članovi Planika club programa lojalnosti, koji su prisustvovali eventu, su dobili 50 bodova na svoju Planika club karticu. 

Planika Tim koji je broja 15 članova, bio je prisutan u toku eventa, gdje su uspješno dijelili znanje i informacije o modelima i tehnologijama, sa kupcima.

 Dio atmosfere možete pogledati na linku ispod.

Želimo svim našim kupcima zahvaliti što su uveličali Planika ECCO event, iskreno se nadamo da su uživali, baš koliko i mi.

Očekujemo vas u našim ECCO PRIME i ECCO SHOP prodavnicama u Sarajevu i Banja Luci.

be#planikainspired

09.01.2024.

loading ...