Predstavljamo Ambitious Rhome: Patike inspirisane duhom Olimpijskih igara

Predstavljamo Ambitious Rhome: Patike inspirisane duhom Olimpijskih igara

29.04.2021.

Po uzoru na sportske klasike ovu sezonu Ambitious nas vraća u prošlost sa patikima dizajniranim u skladu sa duhom Olimpijskih igara. RHOME patike su način života inspirisan posvećenosti, odlučnosti i naporu hrabrih i najboljih.

Dozivajući olimpijske igre koje stoljećima podižu adrenalin i naše raspoloženje, ova kolekcija ohrabruje nas da težimo, unaprijeđujemo i prihvatamo razlike. Sa stavom modnog unaprijeđenja i sa ciljem da se uspostave nova pravila u pogledu obuće za muškarce, Ambitous dobija formu u atraktivnim i različitim kreacijama koje dovode u pitanje granice konvencionalnog dizajna.

Spajajući sport s modom, ovaj koncept u uravnoteženoj cjelini objedinjuje osobine iskusne izrade i način razmišljanja nadahnut olimpijskim igrama. Rezultat su lagane vintage patike nadahnute sportskim stazama i poljima izrađene od kombinacije velur kože i najlona, prirodne kožne podstave i đona od recikliranih materijala.

Bilo da se odlučite za ubrani jeans i bijelu majicu ili nešto ozbiljnije smart hlače i košulju, Ambitious Rhome patike osvojit će vas na prvu, te biti savršen spoj uz sve casual i sportske kombinacije. Posjetite naše trgovine ili pogledajte ponudu na našem online shopu. Ne zaboravite da vam poklanjamo besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 80,00 KM ukoliko se odlučite na kupovinu iz udobnosti vlastitog doma.

 

Vezani artikli

29.04.2021.

loading ...