Proljetne cipele s najudobnijom potpeticom koje ćemo nositi od jutra do večeri

Proljetne cipele s najudobnijom potpeticom koje ćemo nositi od jutra do večeri

18.03.2021.

Nakon nekoliko mjeseci nošenja omiljenog para gležnjerica i s pojavom prvih proljetnih kolekcija s nestrpljenjem iščekujemo vrijeme proljetnih i ljetnih cipela. Uz ravne modele među kojima se su kao najpoželjnije i ovog proljeća istaknule elegantne baletanke i mokasinke, te patike kao savršena ležerna alternativa, prve proljetne kolekcije modnih brendova vraćaju nas i ženstvenim modelima s potpeticom.

Klasičan dizajn i elegantnu siluetu koju stvaraju cipele s potpeticom osvježile su trendi boje i detalji. Osvježenje u svijetu tih elegantnih modela stvorenih za poslovni look i večernje kombinacije unijela je i nikad udobnija potpetica. Čini se da je vrijeme visokih i tankih potpetica na oduševljenje mnogih daleko iza nas jer u kolekcijama za nadolazeću sezonu dizajneri su se okrenuli modelima s nekoliko centimetara nižom i mnogo udobnijom potpeticom.

UDOBNE CIPELE NA PETU ZA SVAKI DAN

Spoj ženstvenog izgleda, elegantne siluete i udobne potpetice stvorio je najpoželjnije modele cipela za nadolazeće proljeće koje nećemo skidati sve do hladnih jesenskih dana i povratka sezone čizama. Jednostavni i šarmantni, novi modeli unose dozu udobnosti u svijet cipela s potpeticom zbog koje ćete u omiljenom paru lako provoditi užurbane proljetne dane.

Osim novih modela, proljeće donosi i novu paletu. Iako su i u odabiru boja dizajneri ostali vjerni omiljenim neutralnim klasicima, crnim, nude i smeđim cipela ovog se proljeća pridružuju i modeli obojeni bijelom bojom, romantičnim ružičastim nijansama, tonovima crvene, te jarkim nijansama koje klasične modele pretvaraju u cipele slatke poput bombona.

Najudobnije cipele na petu u kojima ćete prošetati kroz tople proljetne dane za vas smo pronašli u prvim kolekcijama za nadolazeću sezonu i istaknuli u nastavku.

Vezani artikli

18.03.2021.

loading ...