Proljetni trend: neizostavni modeli za nadolazeću sezonu koje trebate imati

Proljetni trend: neizostavni modeli za nadolazeću sezonu koje trebate imati

27.03.2020.

Nakon duge i sive zime, kolekcije mnogih modnih brendova najavile su proljeće/ljeto sezonu. Među najpoželjnijim modnim dodacima kojim jedva čekamo da se vratimo ovog proljeća bez sumnje su proljetne cipele. U raskošnim bojama i sa upečatljivm detaljima prve proljetne kolekcije obuće će zasigurno plijeniti veliku pažnju.

Kako biste olakšali potragu za modelom koji će vam savršeno odgovarati, zavirite u ponudu brendova čiju obuću možete pronaći u Planika on line shopu.

Za sve ljubiteljice udobnosti predlažemo ravne cipele i sandale, koje će ovo proljeće/ljeto učiniti još ljepšim..

Za poslovnu kombinaciju i elegantan look birajte cipele ili sandale na tanku potpeticu. Ukoliko se odlučite za one intezivnih boja, primjećenost neće izostati. 

Pored sandala i ravnih cipela najudobniji i najležerniji par cipela i ovog proljeća će biti i tenisice. Jednostavni bijeli modeli, chunky tenisice, te tenisice sa neon detaljima će svakako biti najtraženiji modeli u nadolazećoj sezoni.

Proizvođači cipela puno pažnje poklanjaju dizajnu obuće za najmlađe, pa tako svakodnevna obuća za naše male trendsetere nimalo ne zaostaje za modnim trendovima. I na kraju moramo pomenuti i veliki izbor modnih torbi koje će u kombinaciji sa tenisicama ili cipelama na vama zabljesnuti u punom modnom sjaju.  

#stayhome #stayfashion #stayplanikainspired

Vezani artikli

27.03.2020.

loading ...