Ravne cipele koje volimo nositi

Ravne cipele koje volimo nositi

04.03.2021.

Uz trendi patike, prvi proljetni dani u naše će ormare vratiti i udobne, praktične i elegantne ravne cipele među kojima će se kao najpopularnije istaknuti one najjednostavnije i najklasičnije ravne cipele – baletanke i mokasine.

Između najudobnijih i najelegantnijih modela proljetne obuće smjestile su se ravne cipele. Jednostavne i praktične, ravne cipele donose neodoljivi spoj udobnosti i elegantnog izgleda koji će biti naš favorit za proljetne kombinacije, kako one ležerne, tako i one poslovne. Kako u cipelama nerijetko provodimo cijele dane, udobnost je važan faktor u odabiru onog savršenog para. Ipak, udobnost ne mora nužno isključivati eleganciju zbog čega će se i u nadolazećoj proljetnoj sezoni u fokusu naći baletanke i mokasine. Kako bi im uz udobnost i eleganciju dodali i svestranost, popularni modni brendovi obuće spojili su ih s najljepšim proljetnim bojama.

BALETANKE I MOKASINE ZA PROLJEĆE 2021.

Iako se nalaze u prestižnom društvu modnih klasika, baletanke i mokasine se ovog proljeća vraćaju u novom, osvježenom izdanju inspiriranom novim trendovima. Baletanke i mokasine u pastelnim i jarkim proljetnim bojama istaknule su se kao jedan od najpoželjnijih modela cipela unutar gotovo svake proljetne kolekcije.

Kako bi stvorili njihovo još bolje izdanje, poznati brendovi iz naše ponude jednostavnost siluete popularnog modela spojili su s novim teksturama poput kože s croco efektom, te trendi detaljima poput decentne šnale i lanaca. Uz klasičan zaobljeni oblik, ovog proljeća nosit ćemo i modele s četvrtastim vrhom koji će osvojiti ljubiteljice pomaknutih modernih krojeva, te modele sa špic vrhom koji stvara izduženu i elegantnu siluetu.

 

Vezani artikli

04.03.2021.

loading ...