Tamaris Heart & Sole bestseller

Tamaris Heart & Sole bestseller

15.09.2020.

Gležnjerice i čizme su bile jedan od prvih jesenskih komada koji su u svojim kolekcijama za novu sezonu predstavili poznati modni trendovi. 

Sada kada se nalazimo na korak do jesenske sezone, među napoželjnijim modnim trendovima sezona istaknuli su se i prvi it modeli gležnjerica i čizama. Uz sve novitete o kojima ćemo tek pisati, jedan od ključnih modela sezone je Tamaris Heart & Sole prošlogodišnji bestseller koji se vratio na velika modna vrata u varijanti gležnjerica i čizama u konjak i crnoj boji.

U čemu je tajna?

Srce inovativne tehnologije je otropedski uložak razvijen od strane nacionalnog tima medicinskih stručnjaka koji oslobađa stopalo kritičnih zona pritiska i pruža neophodnu maksimalnu podršku dok nosimo visoke potpetice.

Kako ih kombinovati?

Osim što odišu ženstvenim duhom, također se savršeno prilagođavaju različitim prilikama u kojima ćete ih nositi i jednako dobro podnose dnevne, kao i večernje kombinacije. Blok potpetica sa gold detaljom u unutrašnjosti osigurat će udobnost pa ćete na njima vrlo vjerojatno uspjeti provesti čitav dan. Mogu biti zvijezde dnevnog, ali i večernjeg looka, pa se možda za njih odlučite i kada planirate styling za večernji izlazak. 

Vezani artikli

15.09.2020.

loading ...