Tople gležnjerice su zimski imperativ, a ovi modeli vas neće razočarati

Tople gležnjerice su zimski imperativ, a ovi modeli vas neće razočarati

22.11.2019.

Na ulice naših gradova polako nam stiže prava zimska atmosfera, a dok temperature polako padaju jedino o čemu možemo razmišljati postaju najtopliji komadi odjeće – kaputi, veste i neizostavne gležnjerice i čizme.

U topli par gležnjerica uvijek se isplati investirati jer je to komad s kojim ćemo šetati cijelu zimsku sezonu i to čak nekoliko godina zaredom, a naši brendovi su se osigurali da na police unutar novih kolekcija pozicioniraju modele gležnjerica koji će efektno grijati stopala, ali istovremeno biti fokus cijele kombinacije. Uz dobar kaput i gležnjerice gotovo vam ništa više neće ni trebati da bi kombinacija bila upečatljiva.

Dok smo nekada zazirali od kombinacija nježnih i ženstvenih komada sa glomaznim čizmama, već od par sezona unazad sve je dopušteno. Pa tako uz masivne čizme, kao što su Högl, ECCO & Bugatti, bez straha možemo nositi i haljine i suknje.Tople, ovisno o modelu i postavljane, čizme na vezanje o kojima smo već govorili definitivno su odličan izbor i vječni klasik, a gore spomenutim modelima pridružuju se Ara & Legero. Njih odlikuje i važna činjenica da su vodonepropusne, a Gore – Tex membrana je glavna funkcionalnost koja će nam s prvim kišama i snijegom itekako trebati. Veliki debeli đonovi osiguravat će sigurnost koraka i na klizavim površinama, a uz to trajati i sezonama.

Ukoliko želite maksimalnu udobnost i toplinu, onda definitivno treba posegnuti za podstavljenim modelima od krzna, te najaktuelnijim ugly đonom. Njih jednako dobro možete nositi na haljine i suknje, kao i na hlače. Za razliku od dosadašnjih sezona i u skladu s činjenicom da se nose hlače širokog kroja, što ćete odabrati uz svoje omiljene gležnjerice zaista više nije ni važno. Tople veste, baršunasta haljina ili uske hlače – sve savršeno funkcioniše. Samo zaokružite dugim kaputom ili puf jaknom i čarobna formula je tu.

Inspriaciju za zimske kombinacije donosimo u nastavku, a svoj model gležnjerica potražite u svim našim trgovinama, ali i na www.planika.ba. Ukoliko ste imaoc Raiffeisen Mastercard Shopping kartice, nezaboravite da i ovaj vikend možete iskoristiti popust od – 25 % na cjelokupni asortiman nove kolekcije jesen/zima 2019.

Vezani artikli

22.11.2019.

loading ...